УШИТО ПО МЯРКА

MADE TO MEASURE

Made to Measure (МТМ) е ниво, по-високо от това на сезонната колекция – създадено на базата на модел на марката ROLLMANN и ушито по индивидуални размери и изисквания на клиента.

Същевременно, имате възможност да подчертаете личният си стил като добавите ръчен бод, откопчаващи се копчета на ръкавите и копринена подплата.

Услугата по изработването на Вашия MТМ костюм започва с консултация. Това е времето за избор на желания от Вас дизайн, модел, кройка и детайли, които да допълнят цялостната визия на продукта. След уточняване на всички компоненти и вземане на Вашите индивидуални мерки, започва изпълнението на поръчката. Костюмите MТМ се изработват в нашите ателиета, като използват комбинация от последните технологии и традиционните техники на ушиване. По този начин гарантираме най-добро качество на крайния продукт.

 

В ROLLMANN разбираме, че специалните поводи изискват специално облекло. Именно затова при нас можете да поръчате и своя смокинг или фрак, заедно със съпътстващите ги елементи – елек, пояс, риза и папионка.

Няма визия, която да е завършена без подходящата риза. При нас можете да поръчате и нея. Тя ще бъде ушита по Вашите мерки и в избрания от Вас модел като към него можете да добавите и своите инициали, за да я направите истински персонализирана.

Цената на всеки MТМ продукт е индивидуална, в зависимост от плата, детайлите и дизайна, които сте подбрали.

За повече информация, поръчки и записвания, моля свържете се с най-близкия магазин на ROLLMANN в София, Пловдив, Варна, Бургас или Гоце Делчев.