ЗА НАС

Марката ROLLMANN е създадена преди повече от 30 години от фамилия Ролман, един от най-големите производители на мъжка мода в Германия. ROLLMANN се концентрира върху линия за мъже с установен вкус и усет към елегантността. Марката акцентира върху качеството и малките елементи, които правят продукта различен и стилен.

Продуктовата линия на бранда включва костюми, ризи, вратовръзки, пуловери, палта, обувки и аксесоари. Семпъл стил с ненатрапчиви, но безупречни детайли, красиви цветове и високо качество на материите характеризират продукцията на ROLLMANN.

Марката прилага строги стандарти в дизайна и контрола на качеството, за да произведе конкурентни на световния пазар продукти. Всеки сезон дизайнерският екип на ROLLMANN разработва концепция за предстоящата колекция, базирана на актуалните световни тенденции. След това, с помощта на последните софтуерни и производствени технологии, се създават прототипи на отделните модели от колекцията и се пристъпва към крайното производство.

 

Колекциите ни са подчинени на житейската философия, че дрехите трябва да допълват личния стил на всеки клиент, а същевременно да показват и характерния почерк на марката. Именно затова, продукцията на бранда е разделена на няколко съб-лейбъла.

ROLLMANN ATTITUDE е колекция за мъже с динамичен лайфстайл. Подходящи за носене по всяко време, дрехите са винаги добре подбрани и подходящи за широк набор от случаи.

ROLLMANN EXCLUSIVE е най-високият клас облекла от колекцията. Създадени, за да доставят изключително удоволствие при носене, те са изработени от ексклузивни материи и са подходящи за специални поводи.

ROLLMANN CORPORATE също е част от продуктовото портфолио на марката. Под това име марката предлага корпоративно обслужване на големи клиенти с определена фирмена идентичност.

 

 

Стилът ROLLMANN умело комбинира традиция, вкус и практичност и е идеалното допълнение към забързаното ежедневие на съвременния мъж.